Golf för hela golfgänget eller ett par på tu man hand!

Vi tror på helheten. I våra golfpaket är god mat och ett bra boende en självklarhet. Vi erbjuder Dig spel på tio välskötta banor med karaktär, fullservice med träning, utrustning och mat. Delar av hotellets ägarfamilj har golfen som stor passion och har därför ett starkt engagemang i att våra golfupplevelser ska vara något utöver det vanliga.

Vi arrangerar sedan flera år två egna golftävlingar:

  • Grand Hotel Classic, två-dagars tävling för privatpersoner i lag om 2 spelare. Spelas i år den 30 juni – 1 juli.
  • Grand Hotel Invitational, ett heldagsarrangemang för företag där vi sköter allt från frukost, tävling, service på banan till bankett och prisutdelning. Spelas i år den 31 augusti.

 

Bokning ”Golfpaket”
Via mail info@grandhotel-alingsas.se eller telefon 0322-670100

Våra Golfbanor >>

Träningshelg 12-14 maj

Tillsammans med Sandra Carlborg, fyrfaldig VM i Longdriving bjuder vi in till en träningshelg för golfdamer.

Golfpaket på Grand

Ni väljer vilken av våra banor ni vill spela och hur många nätter ni vill stanna. Paketet kan bokas för 1-3 nätter, för varje natt ingår en greenfee.

1 natt – fr 995 kr per person
2 nätter – fr 1895 kr per person
3 nätter – fr 2495 kr per person

I paketet ingår logi i dubbelrum, greenfee*, frukostbuffé samt ”efter rundan” öl alt. vin i hotellbaren. 

Golf & Gourmet

Efter golfrundan väntar en svalkande drink i hotellbaren och en läcker trerätters middag med säsongens råvaror i hotellets restaurang.

fr 1395 kr per person

I paketet ingår logi i dubbelrum, greenfee, frukostbuffé, ”efter rundan” öl alt. vin i hotellbaren samt trerätters middag m kaffe.

Golf – ”All in”

Det perfekta paketet för golfligeavslutningen eller för kompisgänget. Ni anländer en fredag och spelar golf under dagen. På kvällen utmanar ni varandra i bowling och äter en enklare måltid. På lördagen ger ni er ut på golfbanan igen med efterföljande relax med bastu på hotellet. Kvällen avslutas med en trerätters middag i hotellets restaurang.

fr 2495 kr per person **

I paketet ingår logi i dubbelrum två nätter med frukostbuffé, två greenfee, bowling inklusive en enklare måltid, en trerätters middag och kaffe samt två ”efter rundan” öl alt. vin i hotellbaren. 

Priser ovan giltigt 15/6-15/8 2017 samt weekends och helgdagar hela året.
Enkelrumstillägg: 200:-/natt
* Greenfee tillägg: 200:- Gamla Banan Öijared, 100:- Vårgårda GK
** Gruppris min 6 personer