Superior Rum

Våra 26 Superiorrum ligger i ursprungsbyggnaden från 1911 på 3 våningar. Fönstren är q-märkta och den gamla patinan känns i hela rummet även om de är nyrenoverade. Här finns den trevligaste utsikten och takhöjden är på två av planen 3 m, på den översta våningen ger djupa fönsternischar en härlig karaktär. Samtliga rum har minibar, safetybox, läsfåtölj och skrivbord.

Superior Juniorsvit

Våra tre Juniorsviter ligger på varsin våning i det finaste hörnet på hotellet med utsikt både mot stadens torg och Åmanska Parken. Sängarna kommer från Carpe Diems exklusiva serie Sandö. Soffgrupp med bäddsoffa i två av sviterna. Alla tre rummen har generös golvyta, stor garderob, minibar, safetybox och två TV-apparater. Stora badrum med både badkar i vacker mosaik och takdusch.

BOKA HÄR

Superior Dubbelrum

Rummen i superioravdelningen har verkligen karaktär och känslan i gedigna materialval kommer till sin rätt. Vacker fotokonst signerad Patrik Gunnar Helin – Alingsås egna superfotograf. Badrummet har ett bredare utbud av amenities, kryp in i morgonrock och badtofflor, bara njut!

BOKA HÄR

Superior Rum Queen

Rummen har en queensize säng 140 cm bred. Samtliga rum har minibar, safetybox, läsfåtölj och skrivbord. Fönstren är q-märkta och den gamla patinan känns i hela rummet även om de är nyrenoverade. Många av rummen har vacker utsikt över stadens torg och takhöjden är på två av planen 3 m och på den översta våningen ger djupa fönsternischar en härlig karaktär. Moderna badrum med takdusch.

BOKA HÄR

Classic Rum

Våra 40 Classicrum är belägna på fyra våningsplan och på gatuplan ligger hotellets lilla gym, bastu och yogastudio.

Rummen är ca 20 kvm och rymmer två 90 cm sängar, TV, läsfåtölj och skrivbord. Väggarna är dekorerade med vackra foton från Rosemarie Mortensen.
Lyxiga takduschar i badrummet.

Classic Dubbelrum

Rummen har två olika färgställningar med tyger från Romo. Träinredning i körsbär tillverkat i Sverige. Armaturer i samtliga hotellets badrum tillverkas med utgångspunkt från Gustafsbergs fabrik i Vårgårda, grannkommun med Alingsås.

BOKA HÄR

Classic Rum Queen

Två av rummen har en 140 cm Queensäng och således generösare golvyta. Dessa rum är handikappanpassade och fungerar med rullstol. Ring eller maila oss för bokning och mer information.

Superior Enkelrum

Superior Enkelrum

Trevliga rum ca 15 kvm, perfekt anpassade efter en person. Alla rum har arbetsplats, fåtölj och en skön säng 105 cm bred.

BOKA HÄR

Boutique Rum

Våra Boutiquerum ligger i en separat byggnad vi kallar ”Lilla Grand”. Helt nyrenoverat från 2016 med 46 delikata hotellrum och 86 bäddar. Samtliga rum med aircondition, minibar, safetybox och Samsung TV med möjlighet att ansluta sin smarta enhet.
Väggarna pryds av tavlor med Lars-Göran Blom’s livfulla illustrationer av fem kaféer i Alingsås känt som ”The Capital of Fika”

Boutique Family

Boutique Familjerum

Avdelningen har 7 familjerum med generös golvyta, två 90 sängar samt bäddsoffa för två barn alt en vuxen. Ett av dessa rum är handikappanpassat. Badrum med dusch eller badkar.

BOKA HÄR

Boutique Dubbelrum

Avdelningen har 20 dubbelrum med två 90 sängar samt läsfåtölj och skrivbord. Badrum med dusch och generös avställningsyta.

BOKA HÄR

Boutique Single

Boutique Enkelrum

Avdelningen har 23 enkelrum med en 105 cm säng samt läsfåtölj och skrivbord. Badrum med dusch.

BOKA HÄR