En stunds avkoppling bygger kroppen!

Bastu, Relax, Träning och Yoga. Det finns möjligheter för att komma i form inför hårda arbetsdagar dels i hotellets rekreationsavdelning men också i våra omgivningar utomhus. Avdelningen är tillgänglig för hotellets gäster 06.00 – 23.00. Det finns möjlighet att abonnera avdelningen för grupper t ex svensexor och möhippor.

Vi rekommenderar ett hett bastubad efter joggingturen eller styrkepasset i vår studio. Här finns en relaxhörna med TV och vi serverar tilltugg och drycker efter beställning.

Bor du ej på hotellet?

Vi erbjuder paket för gäster som ej bor på hotellet – Pris fr 195 sek då ingår:
handduk // access till relaxen ca 2 h //  bastupaketet m tilltugg & öl

Självklart kan man även beställa mousserande vin m.m.


Träningsstudio

Vår träningsstudio är inte stor men komplett utrustad för en riktig genomkörare. För den som vill ha en komplett gymupplevelse erbjuder Nordic Wellness-Hälsostudion i Alingsås hotellets gäster träning för 100 kr. Anläggningen är en första klassens träningsanläggning och ligger ca 1 km från hotellet. Kontakta receptionen för access.

Flera dagar i veckan arrangeras yogaklasser av Shri Yoga Alingsås, Magdalena Lagerström. Läs mer på deras hemsida för aktuella klasser shriyoga.se >>

Hotellets gäster har möjlighet att medverka på enstaka pass.
Pris: 100 kr betalas till instruktören efter passet.

Anmälan senast 2 h före pass på mail: info@shriyoga.se. Det finns en dator i receptionen som du kan låna. Du kan också komma ner 20 minuter innan och se om det finns plats kvar.

Önskar ni boka en exklusiv yogaklass för till exempel tjejgänget eller arbetskollegorna hjälper vi er gärna med det. Vi arrangerar även andra gruppträningsaktiviteter såsom Aerobic, Dans, Step-up och avslappning.
Läs mer om yoga på hotellet >>

Promenad & Löpning

Ett stenkast från innerstaden ligger vackra Nolhagaparken med Nolhaga slott, stadsbadhuset, barnens djurpark och härlig rekreation. På promenaden kommer man snart ner till sjön Mjörn, Västergötlands näst största sjö. Här finns småbåtshamn, idrottsplats, camping och badstrand.

Längs gångbanor från hotellet i annan riktning hamnar man vid sjön Gerdsken. Även här finns badstrand och från hotellet, runt sjön och tillbaka är det ca 10 km.

Längs E20 mot Stockholm ligger Hjortgårdens friluftscenter med väl uppmärkta löprundor.

Receptionen bistår gärna med vägbeskrivning och kartor.

Skönhetsvård

Hotellet samarbetar med Salong Skin Care 250 m från hotellet. Läs mer om behandlingar och hur du bokar >>