Golf för hela golfgänget eller ett par på tu man hand!

Vi tror på helheten. I våra golfpaket är god mat och ett bra boende en självklarhet. Vi erbjuder Dig spel på nio välskötta banor med karaktär, fullservice med träning, utrustning och mat. Delar av hotellets ägarfamilj har golfen som stor passion och har därför ett starkt engagemang i att våra golfupplevelser ska vara något utöver det man förväntar sig.

I hotellets restaurang avslutar ni dagen på bästa sätt. Vår köksmästare Tobias Binder med team lagar all mat från grunden. Man jobbar med säsongens råvaror och mixar internationella rätter med svenska klassiker. Vår sommelier tillika restaurangchef Elin Persson har goda viner och ett för övrigt spännande dryckessortiment, bland annat över 60 whiskysorter från hela världen och hela sortimentet på Alingsås egna bryggeri.

Vi arrangerar sedan flera år egna golftävlingar i år arrangeras:

  • Grand Hotel Classic, två-dagars tävling för privatpersoner i lag om 2 spelare. Spelas i år den 28-29 juni. Bokning öppnar snarast Mer information om tävlingen >>

Bokning ”Golfpaket”
Via mail info@grandhotel-alingsas.se eller telefon 0322-670100

Golfpaket på Grand

Ni väljer vilken av våra banor ni vill spela och för varje natt ingår en greenfee och en dryck.

1 natt – fr 1.345 kr per person
2 nätter – fr 2.595 kr per person

I paketet ingår logi i dubbelrum, greenfee*, frukostbuffé samt ”efter rundan” öl alt. vin i hotellbaren. 

Golf & Middag

Efter golfrundan väntar en svalkande drink i hotellbaren och en läcker trerätters middag med säsongens råvaror i hotellets restaurang.

fr 1.895 kr per person

I paketet ingår logi i dubbelrum, greenfee, frukostbuffé, ”efter rundan” öl alt. vin i hotellbaren samt trerätters middag m kaffe.

Golf – ”All in”

Det perfekta paketet för golfligeavslutningen eller för kompisgänget. Ni anländer en fredag och spelar golf under dagen. På kvällen utmanar ni varandra i bowling och äter en enklare måltid. På lördagen ger ni er ut på golfbanan igen med efterföljande relax med bastu på hotellet. Kvällen avslutas med en trerätters middag i hotellets restaurang.

fr 3.495 kr per person **

I paketet ingår logi i dubbelrum två nätter med frukostbuffé, två greenfee, bowling inklusive en enklare måltid, en trerätters middag och kaffe samt två ”efter rundan” öl alt. vin i hotellbaren. 

Priser ovan är från-priser i huvudbyggnaden och kan variera olika datum samt rabatteras i vår sidobyggnad Lilla Grand.
Enkelrumstillägg: 300 kr/natt
* Greenfee tillägg: 200 kr Gamla Banan Öijared
** Gruppris min 6 personer

Banorna

Läs mer om våra golfbanor >>

Grand Classic!

Vår populära golftävling är tillbaka – Vi jobbar för fullt med att paketera årets tävling som ska gå av stapeln 28-29 juni