Golf för hela golfgänget eller ett par på tu man hand!

Vi tror på helheten. I våra golfpaket är god mat och ett bra boende en självklarhet. Vi erbjuder Dig spel på tio välskötta banor med karaktär, fullservice med träning, utrustning och mat. Delar av hotellets ägarfamilj har golfen som stor passion och har därför ett starkt engagemang i att våra golfupplevelser ska vara något utöver det man förväntar sig.

I hotellets restaurang avslutar ni dagen på bästa sätt. Vår köksmästare Patrik Ekstrand med team lagar all mat från grunden. Man jobbar med säsongens råvaror och mixar internationella rätter med svenska klassiker. Goda viner och ett spännande dryckessortiment, bland annat över 60 whiskeysorter från hela världen och hela sortimentet på Alingsås egna bryggeri.

Vi arrangerar sedan flera år två egna golftävlingar:

  • Grand Hotel Classic, två-dagars tävling för privatpersoner i lag om 2 spelare. Spelas i år den 29-30 juni. Läs mer >>
  • Grand Hotel Invitational, ett heldagsarrangemang för företag där vi sköter allt från frukost, tävling, service på banan till bankett och prisutdelning. Spelas i år den 30 augusti. Läs mer >>

 

Bokning ”Golfpaket”
Via mail info@grandhotel-alingsas.se eller telefon 0322-670100

Våra Golfbanor >>

Grand Invitational

Vår företagstävling spelas i år den 30 augusti på Vårgårda GK. Läs mer >>

Golfpaket på Grand

Ni väljer vilken av våra banor ni vill spela och hur många nätter ni vill stanna. Paketet kan bokas för 1-3 nätter, för varje natt ingår en greenfee.

1 natt – fr 1.095 kr per person
2 nätter – fr 2.095 kr per person
3 nätter – fr 2.695 kr per person

I paketet ingår logi i dubbelrum, greenfee*, frukostbuffé samt ”efter rundan” öl alt. vin i hotellbaren. 

Golf & Gourmet

Efter golfrundan väntar en svalkande drink i hotellbaren och en läcker trerätters middag med säsongens råvaror i hotellets restaurang.

fr 1.495 kr per person

I paketet ingår logi i dubbelrum, greenfee, frukostbuffé, ”efter rundan” öl alt. vin i hotellbaren samt trerätters middag m kaffe.

Golf – ”All in”

Det perfekta paketet för golfligeavslutningen eller för kompisgänget. Ni anländer en fredag och spelar golf under dagen. På kvällen utmanar ni varandra i bowling och äter en enklare måltid. På lördagen ger ni er ut på golfbanan igen med efterföljande relax med bastu på hotellet. Kvällen avslutas med en trerätters middag i hotellets restaurang.

fr 2.695 kr per person **

I paketet ingår logi i dubbelrum två nätter med frukostbuffé, två greenfee, bowling inklusive en enklare måltid, en trerätters middag och kaffe samt två ”efter rundan” öl alt. vin i hotellbaren. 

Priser ovan giltigt 18/6-19/8 2018 samt weekends och helgdagar hela året.
Enkelrumstillägg: 200 kr/natt
* Greenfee tillägg: 200 kr Gamla Banan Öijared, 100 kr Vårgårda GK
** Gruppris min 6 personer