Golf för hela golfgänget eller ett par på tu man hand!

Vi tror på helheten. I våra golfpaket är god mat och ett bra boende en självklarhet. Vi erbjuder Dig spel på nio välskötta banor med karaktär, fullservice med träning, utrustning och mat. Delar av hotellets ägarfamilj har golfen som stor passion och har därför ett starkt engagemang i att våra golfupplevelser ska vara något utöver det man förväntar sig.

I hotellets restaurang avslutar ni dagen på bästa sätt. Vår köksmästare Michael Stadler med team lagar all mat från grunden. Man jobbar med säsongens råvaror och mixar internationella rätter med svenska klassiker. Vår sommelier tillika restaurangchef Elin Persson har goda viner och ett för övrigt spännande dryckessortiment, bland annat över 60 whiskysorter från hela världen och hela sortimentet på Alingsås egna bryggeri.

Vi arrangerar sedan flera år två egna golftävlingar:

  • Grand Hotel Classic, två-dagars tävling för privatpersoner i lag om 2 spelare. Spelas i år den 1-2 juli. Bokning öppnar snarast Läs mer >>
  • Grand Hotel Invitational, ett heldagsarrangemang som vi arrangerar tillsammans med Alingsås IF för företag där vi sköter allt från frukost, tävling, service på banan till bankett och prisutdelning.

Bokning ”Golfpaket”
Via mail info@grandhotel-alingsas.se eller telefon 0322-670100

Golfpaket på Grand

Ni väljer vilken av våra banor ni vill spela och hur många nätter ni vill stanna. Paketet kan bokas för 1-3 nätter, för varje natt ingår en greenfee.

1 natt – fr 1.295 kr per person
2 nätter – fr 2.395 kr per person
3 nätter – fr 3.195 kr per person

I paketet ingår logi i dubbelrum, greenfee*, frukostbuffé samt ”efter rundan” öl alt. vin i hotellbaren. 

Golf & Middag

Efter golfrundan väntar en svalkande drink i hotellbaren och en läcker trerätters middag med säsongens råvaror i hotellets restaurang.

fr 1.695 kr per person

I paketet ingår logi i dubbelrum, greenfee, frukostbuffé, ”efter rundan” öl alt. vin i hotellbaren samt trerätters middag m kaffe.

Golf – ”All in”

Det perfekta paketet för golfligeavslutningen eller för kompisgänget. Ni anländer en fredag och spelar golf under dagen. På kvällen utmanar ni varandra i bowling och äter en enklare måltid. På lördagen ger ni er ut på golfbanan igen med efterföljande relax med bastu på hotellet. Kvällen avslutas med en trerätters middag i hotellets restaurang.

fr 3.195 kr per person **

I paketet ingår logi i dubbelrum två nätter med frukostbuffé, två greenfee, bowling inklusive en enklare måltid, en trerätters middag och kaffe samt två ”efter rundan” öl alt. vin i hotellbaren. 

Priser ovan är från-priser i huvudbyggnaden och kan variera olika datum samt rabatteras i vår sidobyggnad Lilla Grand.
Enkelrumstillägg: 300 kr/natt
* Greenfee tillägg: 200 kr Gamla Banan Öijared
** Gruppris min 6 personer

Banorna

Läs mer om våra golfbanor >>

Grand Classic!

Vår populära golftävling är tillbaka – Vi jobbar för fullt med att paketera årets tävling som ska gå av stapeln 1-2 juli!