Vi erbjuder Dig spel på nio välskötta banor med karaktär, service med träning, utrustning och mat.

Alla ”våra” banor är mycket välskötta klubbar/företag med trevlig och servicevänlig personal. Samtliga erbjuder omklädningsrum med dusch, bra restaurang, fina träningsmöjligheter och välsorterad shop.

Vi är flera i personalen som spelar golf och kan tipsa om banan som passar just ert önskemål.

Alingsås Golfklubb

Välkommen till en mycket trevlig 18-håls golfbana, strax utanför Alingsås, mot Borås. Svagt kuperad inlandsbana vackert belägen vid sjön Färgen. Banan är designad för medelgolfare men kan även ge låghandikappare en hård match. Bra restaurang för lunch på klubben.
Läs mer på klubbens hemsida >>


Öijared Golf

Öijared är en perfekt golfanläggning i fantastisk miljö. Här finns tre golfbanor, arkitektprisat klubbhus med god mat och bekvämlighet samt träningsmöjligheter med några av Sveriges bästa coacher. Gamla banan designad av Pierre Fulke är rankad en av Västsveriges bästa banor.
Läs mer på klubbens hemsida >>


Vårgårda Golfklubb

Välkommen att spela på en av Västsveriges nyaste 18-håls banor. Med vackra omgivningar runt Olstorps herrgård ligger denna skogs- och parkbana i ett område rikt på kulturhistoria och i en natur med riksintresse. Banan är på grund av sitt underlag den banan som öppnar tidigast på säsongen.
Läs mer på klubbens hemsida >>


Koberg Golfklubb

Belägen i ljuvlig slottsmiljö mellan Alingsås och Trollhättan. Början av banan är av parkbanekaratär, med utsikt mot Koberg slott. Mitten går i skogen för att sedan återgå till parkbana, med flera fina hål längs Vanderydsvattnet. Ett besök på gårdsbutiken Koberg Vilt kan förgylla upplevelsen.
Läs mer på klubbens sida >>


Herrljunga Golfklubb

Här i hjärtat av Västergötland på Herrljunga golfbana, kan du spela en omväxlande golfrunda i en av landskapets vackraste omgivningar – uråldrig ekskog och glittrande dammar i en historisk miljö omgiven av rösen och gravhögar gör din golfrunda till en annorlunda upplevelse!
Läs mer på klubbens hemsida >>

Genom vårt systerhotell – Clarion Collection Kung Oscar i Trollhättan kan vi även boka spel på; Onsjö GK och Ekarnas GK.