Välkommen till en av västsveriges vackraste mötesmiljöer.

Med ett personligt engagemang, vackra men funktionella lokaler med modern teknik och riktigt god vällagad mat vill vi lova att Ert möte hos oss blir precis som ni förväntat Er.

Hotellets fest- och konferensvåningar har allt som behövs för ett lyckat arrangemang – Modern inredning, tekniska faciliteter och all tänkbar övrig komfort kompletterar den genuina atmosfär som bara gamla sekelskifteshotell kan erbjuda. Våra vackra lokaler är väl genomtänkta och flexibla. Det i kombination med vårt breda och spännande aktivitetsutbud samt vårt personliga engagemang gör att vi kan förverkliga just ditt arrangemang.

Vi har erfarenheten av alla typer av konferenser, mindre mässor, utställningar, bankettmiddagar och temafester. Vi har 8 konferenslokaler varav den största rymmer upp till 220 personer. Vår konferensreception erbjuder kopieringsservice, servering och sekreterare/värdinna service.

Aktivera Ert möte, läs mer >>

Här har vi försökt ge en bild av hur vår anläggning ser ut, men en personlig visning är ju alltid det bästa sättet för att förstå våra möjligheter.

Välkommen att kontakta oss:

Anna Forsberg
Konferensansvarig

anna.f@grandhotel-alingsas.se
0322-670124

Peter Persson
Fest & Bröllopskoordinator

peter@grandhotel-alingsas.se
0322-670101

Gro Hansen Johnsson
Försäljningsansvarig

gro@grandhotel-alingsas.se
0322-670119

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Grand Hotel är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.
Grand Hotel äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Aktivera Ert möte

Fikavandring i Kaféstaden Alingsås, Dryckesprovningar, Yoga eller kluriga teambuildningsaktiviteter. Vi har en mängd roliga och utvecklande aktiviteter som kan förstärka ert syfte med mötet hos oss.

Läs mer om våra aktiviteter >>

Fredagsmöte!

Lägg ditt möte hos oss en fredag och avsluta med en skön After Work med Lounge-DJ en enklare måltid och bra priser i baren. Klockan 16-20.

Julbord!

Grands julbord är något vi är väldigt stolta över. Klassiskt på de flesta sätt men ändå några moderna inslag.

Läs mer >>