Välkommen till en av västsveriges vackraste mötesmiljöer.

Med ett personligt engagemang, vackra men funktionella lokaler med modern teknik och riktigt god vällagad mat vill vi lova att Ert möte hos oss blir precis som ni förväntat Er.

Hotellets fest- och konferensvåningar har allt som behövs för ett lyckat arrangemang – Modern inredning, tekniska faciliteter och all tänkbar övrig komfort kompletterar den genuina atmosfär som bara gamla sekelskifteshotell kan erbjuda. Våra vackra lokaler är väl genomtänkta och flexibla. Det i kombination med vårt breda och spännande aktivitetsutbud samt vårt personliga engagemang gör att vi kan förverkliga just ditt arrangemang.

Vi har erfarenheten av alla typer av konferenser, mindre mässor, utställningar, bankettmiddagar och temafester. Vi har 8 konferenslokaler varav den största rymmer upp till 220 personer. Vår konferensreception erbjuder kopieringsservice, servering och sekreterare/värdinna service.

Här har vi försökt ge en bild av hur vår anläggning ser ut, men en personlig visning är ju alltid det bästa sättet för att förstå våra möjligheter.

Välkommen att kontakta oss:

Utvald av Svenska Möten – vi är från 1 februari stolta medlemmar i denna organisation med Sveriges bästa mötesanläggningar. Läs mer om Svenska Möten >>

Anna Forsberg
Konferensansvarig

anna.f@grandhotel-alingsas.se
0322-670124

Peter Persson
Fest & Bröllopskoordinator

peter@grandhotel-alingsas.se
0322-670101

Gro Hansen Johnsson
Försäljningsansvarig

gro@grandhotel-alingsas.se
0322-670119

Grillkväll på terrassen!

Doften av grillkol och nygrillat kött är något som de flesta av oss förknippar med sommar, sol och semester. Självklart vill vi ta tillvara på- och ge våra gäster den känslan hos oss på Grand. Även i år flyttar våra duktiga kockar från köket och ut till terrassen för att bjuda på en härlig doft- och smakkavalkad när den goda grillbuffén dukas fram. Sänk axlarna och avsluta mötesdagen med dina kollegor i en avslappnad miljö ute på vår trevliga terrass.

Läs mer >>

Aktivera Ert möte, läs mer >>

Sommarlunch

Fira att den ljuva sommaren är på gång med dina kollegor. Vad är väl inte somrigare än att avsluta lunchen med en ljuvlig jordgubbstårta? Efter lunchen och lagom till kaffet dukas en klassisk sommartårta med härliga jordgubbar och grädde fram. Allt för en lyckad sommaravslutning.

Ta med gänget på en trevlig sommarlunch hos oss på Grand!

Pris: 200 kr (inkl. lunch en rätt samt sommartårta exkl. moms)

Köp till i Ert konferenspaket 75 kr, minimum antal 15 personer.

Fredagsmöte!

Lägg ditt möte hos oss en fredag och avsluta med en skön After Work. Säsongsavslutning 15 juni under potatisfestivalen.