Välkommen till en av Västsveriges vackraste mötesmiljöer

Mitt i regionen och i hjärtat av Kaféstaden Alingsås hittar du vår konferensanläggning. Ett mycket strategiskt bra läge mitt i regionen när ni behöver samlas. Bara ett stenkast från hotellet stannar tåget hit du miljövänligt och enkelt tar dig på bara 3 timmar från Stockholm och 30 min från Göteborg.

Hos oss möts ni i några av Västsveriges vackraste lokaler i en härlig atmosfär som bara gamla sekelskifteshotell kan erbjuda. De anrika lokalerna är funktionella med modern teknik. En viktig del av helhetsupplevelsen är maten. Vårt kök gör vällagad mat från grunden med högkvalitativa- och gärna närproducerade råvaror.

Människorna och mötet står alltid i fokus hos oss. Med stort engagemang i våra gäster är ambitionen att ni ska känna er trygga och längta tillbaka hit. Senaste året har vi dessutom blivit proffs på att skapa säkra mötesmiljöer med allt vad det innebär. Om inte alla mötesdeltagarna har möjlighet att vara med på det fysiska mötet så har vi bra digitala lösningar för hybridmöten.

Tveka inte att höra av dig om du vill komma på en hotellvisning, antingen digitalt eller fysiskt, eller om du har frågor och vill boka in en konferens.

Konferera hållbart i Kaféstaden

Strax under tre timmars tågfärd från Stockholm och bara 40 min från Göteborg ligger mysiga Kaféstaden Alingsås. Ta med kollegorna bort från storstadsbruset till en lugn oas. Att åka tåget till Alingsås är både enkelt och bra för miljön, dessutom stannar tåget ett stenkast från Grand Hotel som ligger i hjärtat av staden.

Konferera i några av Västsveriges vackraste konferensvåningar på en Svanenmärkt anläggning. Vi hjälper dig att skapa ett framgångsrikt hållbart möte.

  • Konferenslokal
  • Kaféstadens fikabuffé x 2
  • Lunch
  • Middag – två rätter
  • Övernattning i dubbelrum & frukost

Glöm inte syret! Vi kan varmt rekommendera att strosa runt i vår mysiga stadskärna. Kolla in de pastellfärgade trähusen, unika affärer, vackra innergårdar och alla kaféer naturligtvis.

Från 1650 kr pp del i dubbelrum, 1950 pp enkelrum.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Team- och Företagsutveckling i fokus

Vad behöver din lednings/arbetsgrupp för att göra det bästa av året?

Ett företags viktigaste tillgång är människorna. Efter ett år med digitala möten och hemarbete har många märkt hur viktigt fysiska möten är för att kunna utveckla och skapa framgångsrika företag.

Under ledning av två erfarna workshop guider får ni under dag 1 en fantastisk möjlighet att stärka och utveckla gruppen längs Gotaleden. Att få göra detta utomhus i omgivningar där ni inte vanligtvis möts har stor inverkan på resultatet.

Efter denna dag har ni en plan för de fortsatta stegen att nå företagets vision.

Inspirerade och efter en avkopplande natt i våra sköna sängar med en god frukost är ni redo för en heldagskonferens under kristallkronorna hos oss på Grand.

Läs mer >>

Utveckla Säljteamet hos oss

Säljarna har aldrig varit så viktiga som nu. Väntar säljteamet på att få komma igång? Behöver ni samlas för att vässa säljstrategierna och anpassa dessa till en ny verklighet? Vi märker att behovet är stort att samla teamen för att staka ut vägen med nya strategier och målsättningar.

Just därför har vi gjort ett paket som är perfekt för säljteamet. Självklart går det att anpassa paketet ytterligare efter din grupps behov. Pris från 585 kr + föreläsning.

  • Konferenslokal
  • Kaféstadens fikabuffé x 2
  • Lunch
  • Inspirationsföreläsning med Alingsås HKs tränare Mikael Franzén* – 1,5 h.

Vad finns det för likheter mellan att skapa ett framgångsrikt handbollslag och ett framgångsrikt företag. Hur viktigt är lagandan för lagets eller företagets framgång och hur skapar man framgångsrika team?


Mikael Franzén, Alingsås Handbollklubb
Den framgångsrika tränaren Mikael Franzén har sedan 2012 tränat Alingsås HKs herrlag som blev Svenska Mästare 2014. Efter det har de skördat vinster tillsammans och lyckats ta sig till final varje år.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Kontakta oss gärna personligen:

Peter Persson
Fest & Bröllopskoordinator

peter@grandhotel-alingsas.se
0322-670101

Amanda Rex
Möteskoordinator

amanda.rex@grandhotel-alingsas.se
0322-670125

Gro Hansen Johnsson
Försäljningsansvarig

gro@grandhotel-alingsas.se
0322-670119

Aktivera Ert möte

Fikavandring i Kaféstaden Alingsås, Dryckesprovningar, Yoga eller kluriga teambuildningsaktiviteter. Vi har en mängd roliga och utvecklande aktiviteter som kan förstärka ert syfte med mötet hos oss.

Läs mer om våra aktiviteter >>

Fredagsmöte!

Lägg ditt möte hos oss en fredag och avsluta med en skön After Work med Lounge-DJ en enklare måltid och bra priser i baren. Klockan 16-20!

Läs mer >>

Vill ni fira?

I våra lokaler finns fantastiska möjligheter till en riktigt bra fest.

Läs mer >>