Aktivera Ert möte för att förstärka budskapet.

Eller bara ta en paus för att skingra tankarna och ha roligt tillsammans!

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda ett digert aktivitetsprogram som förstärker och förgyller ert möte hos oss. Är man riktigt många delar vi upp gruppen på olika aktiviteter efter tycke och smak.

Här presenterar vi de populäraste aktiviteterna hos oss men våra idéer är fler och utmana oss gärna att förverkliga era egna tankar.

Grupp & Eventbokning

E-post: meeting@grandhotel-alingsas.se
Telefon: 0322-670100

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Lights in Alingsås 2022 – ”Only One Earth. 7.9 billion reflections”

Perfekt för höstens möten i Alingsås – frisk luft, kultur och rörelse. Temat för Lights in Alingsås 22:a upplaga är ”Only One Earth. 7.9 billion reflections” och det passar väl bättre än någonsin när vi tillsammans behöver generera nya idéer, drömmar och insikter – Välkomna till ett upplyst Alingsås 30 september – 6 november 2022
Vi bokar in er på en privat guidad visning med någon av de professionella guiderna, går även att få på engelska. Ni blir dessutom upphämtade på hotellet!
Upp till 30 personer per grupp. Pris 2 100 kr exkl. moms.

Promenadmöte

Frisk luft och rörelse gör att vi tänker bättre. Gör man det dessutom efter ett upplägg så är chansen stor att ditt promenadmöte leder till utveckling av ditt företag.

Boka in ett promenadmöte med start hos oss på Grand. Ni får med en karta som tar er runt sjön Gerdsken i natursköna omgivningar. Självklart har vi ett färdigt upplägg för hur ditt möte blir effektivt. Just denna promenad är 10 km och tar ca 2 timmar i lugnt tempo.

Vill få ut nya, kreativa idéer och förslag från dina mötesdeltagare samt skapa engagemang och förankra beslut och förändringar inom organisationen? Då är det här mötesmodellen för dig. Det enda som behövs är en lokal eller utrymme att samlas i, ett par bra promenadskor och kläder efter väder.

Här får du tips om hur du bäst genomför ett promanadmöte >>

Nolhaga Park, Mjörnstranden och kulturprisad stadskärna

Kaféstaden Alingsås är lagom i storlek för att till fots kunna uppleva fantastisk svensk kultur & natur. Vi uppmanar våra gäster att använda staden för att förstärka sitt syfte med mötet. Varför inte promenera i omgivningarna under ett grupparbete, en båttur med K-märkta Ångbåten Herbert eller boka en utomhusaktivitet med Aventi. Vi plockar ihop en picknickkorg med fika!

Läs mer om vårt förslag för möte i Nolhagaparken >>

Teambuilding

Aktivera kroppen eller gnugga ”geniknölarna”? Inomhus eller utomhus? Det är flera aspekter att ta i beaktande när man väljer aktivitet. Tillsammans med vår professionella samarbetspartner Aventi kan vi erbjuda många möjligheter både i och utanför hotellet. Låt dig inspireras av vårt utbud!

Läs mer >>

”På rätt spår” med middag

Efter en lång dag med massor av nya intryck och erfarenheter kan det vara skönt att koppla av och göra något roligt tillsammans med de andra konferensdeltagarna.

Tåget är en bidragande orsak till att många av våra gäster tycker det är smidigt att ta sig till Grand Hotel och Kaféstaden Alingsås. Vad passar inte då bättre än att åka på tågtur runt i Sverige med dina kollegor i frågetävlingen – På rätt spår!

Till kvällens middag väntar en god tre-rätters middag med passande dryck där ni har tid att prata och umgås. Lagom till kaffet och desserten serveras startar aktiviteten.

Upplägget är ungefär detsamma som tv-programmet ”På spåret”. Vi startar resan och med hjälp av kluriga ledtrådar söker vi svar på frågan som lyder; Vart är vi på väg? Väl framme vid resmålet, ställs frågor kring bl.a dess historia, kultur och sport. Lagvis sätts kunskaper på prov och lagandan är viktigt för att gå segrande ur denna tävling.

Pris från 4 500 kr/grupp 4 770 kr inkl. moms
Tre-rätters middag 353 kr/person 395 kr inkl. moms

Personliga dryckesprovningar!

Mat & Dryck tillhör verkligen livets goda och intresset för att förkovra sig har aldrig varit större. Därför kan vi erbjuda olika typer av dryckesprovningar – Ölprovning från det lokala bryggeriet Alingsås Bryggeri AB och Whiskyprovning med Christian Hägg, sommelier och kock.

Läs mer >>

Här kan du leta vidare efter inspiration hos våra kollegor i Västsverige >>

Proffsiga aktiviteter även för digitala möten

Ny meny 2022 från vår underleverantör Aventi – roliga och proffsiga aktiviteter. Nu även med aktiviteter anpassade till hybridmöten!
 Läs mer >>

Yogastudio

Shri Yoga genomför yogaklasser från nybörjare till erfarna i hotellets yogastudio eller i möteslokalen.

Läs mer >>

Guidad Fikavandring

En unik upplevelse i Kaféstaden Alingsås ”The capital of fika” – Lär er allt om den lokala kafékulturen och se de mysiga kullerstensgatorna och innergårdarna i den prisbelönta stadskärnan. Smakprover från modern och traditionell fika.

Läs mer >>

Dags att plocka fram barnasinnet!

Boka upp en annorlunda och rolig aktivitet för Er personal hos Alingsås nybyggda Trampolinpark – VOLTFLIP

I parken kan Ni roa Er med spökboll, voltgrop, trampolinlandskap, basketkorg mm. Vill Ni hyra en tränare som coachar och lär Er sker i parken så finns även den möjligheten. Förutom trampolinpark så erbjuds även biljard, shuffleboard och ett härligt fik för de som inte hoppar. Vi på Grand hjälper er att boka detta i samband med möte hos oss.

Pris 158 kr/person & timma inkl strumpor
Coach – 500 kr/timme

Alla priser inkl moms.

Elithandboll vid hotellet!

Alingsås stolthet – AHK har sin hemarena på Estrad precis utanför Grand Hotel. Ta med gänget på handboll, vi lovar att det blir en spännande upplevelse

Läs mer >>