Aktivera Ert möte för att förstärka budskapet.

Eller bara ta en paus för att skingra tankarna och ha roligt tillsammans!

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda ett digert aktivitetsprogram som förstärker och förgyller ert möte hos oss. Är man riktigt många delar vi upp gruppen på olika aktiviteter efter tycke och smak.

Här presenterar vi de populäraste aktiviteterna hos oss men våra idéer är fler och utmana oss gärna att förverkliga era egna tankar.

Grupp & Eventbokning

E-post: meeting@grandhotel-alingsas.se
Telefon: 0322-670100

Sommarkväll på terrassen!

Doften av grillkol och nygrillat kött är något som de flesta av oss förknippar med sommar, sol och semester. Självklart vill vi ta tillvara på- och ge våra gäster den känslan hos oss på Grand. Även i år flyttar våra duktiga kockar från köket och ut till terrassen för att bjuda på en härlig doft- och smakkavalkad när den goda grillbuffén dukas fram. Sänk axlarna och avsluta mötesdagen med dina kollegor i en avslappnad miljö ute på vår trevliga terrass.

Läs mer >>

Nolhaga Park, Mjörnstranden och kulturprisad stadskärna

Kaféstaden Alingsås är lagom i storlek för att till fots kunna uppleva fantastisk svensk kultur & natur. Vi uppmanar våra gäster att använda staden för att förstärka sitt syfte med mötet. Varför inte promenera i omgivningarna under ett grupparbete, en båttur med K-märkta Ångbåten Herbert eller boka en utomhusaktivitet med Aventi. Vi plockar ihop en picknickkorg med fika!

Läs mer om vårt förslag för möte i Nolhagaparken >>


Låt adrenalinet flöda

Är ni sugna på en fartfylld aktivitet med massor av skratt, motordån och en adrenalinkick? Kanske visste du inte ens om att du var en vinnarskalle. Då är go-kart grejen för er! Att banan dessutom är på grus höjer upplevelsen ännu ett snäpp.

En perfekt konferensaktivitet att avsluta mötesdagen med.

Pris: 600 kr/pers
Tidsåtgång: ca 1,5 timmar
Antal:   8 – 30 personer

GoKart Event har Sveriges första gokart bana på grus och ligger i Alingsås.

Teambuilding

Aktivera kroppen eller gnugga ”geniknölarna”? Inomhus eller utomhus? Det är flera aspekter att ta i beaktande när man väljer aktivitet. Tillsammans med vår professionella samarbetspartner Aventi kan vi erbjuda många möjligheter både i och utanför hotellet. Låt dig inspireras av vårt utbud!

Läs mer >>

”På rätt spår” med middag

Efter en lång dag med massor av nya intryck och erfarenheter kan det vara skönt att koppla av och göra något roligt tillsammans med de andra konferensdeltagarna.

Tåget är en bidragande orsak till att många av våra gäster tycker det är smidigt att ta sig till Grand Hotel och Kaféstaden Alingsås. Vad passar inte då bättre än att åka på tågtur runt i Sverige med dina kollegor i frågetävlingen – På rätt spår!

Till kvällens middag väntar en god tre-rätters middag med passande dryck där ni har tid att prata och umgås. Lagom till kaffet och desserten serveras startar aktiviteten.

Upplägget är ungefär detsamma som tv-programmet ”På spåret”. Vi startar resan och med hjälp av kluriga ledtrådar söker vi svar på frågan som lyder; Vart är vi på väg? Väl framme vid resmålet, ställs frågor kring bl.a dess historia, kultur och sport. Lagvis sätts kunskaper på prov och lagandan är viktigt för att gå segrande ur denna tävling.

Pris från 4 500 kr/grupp 4 770 kr inkl. moms
Tre-rätters middag 353 kr/person 395 kr inkl. moms

Elaine Eksvärd 17/9

”Vi måste prata” – retorikexperten Elaine Eksvärd delar med sig av sina bästa lösningar. Perfekt som en kickoff för kollegorna i höst!

Läs mer >>

Yogastudio

Shri Yoga genomför yogaklasser från nybörjare till erfarna i hotellets yogastudio eller i möteslokalen.

Läs mer >>

Dags att plocka fram barnasinnet!

Boka upp en annorlunda och rolig aktivitet för Er personal hos Alingsås nybyggda Trampolinpark – VOLTFLIP

I parken kan Ni roa Er med spökboll, voltgrop, trampolinlandskap, basketkorg mm. Vill Ni hyra en tränare som coachar och lär Er sker i parken så finns även den möjligheten. Förutom trampolinpark så erbjuds även biljard, shuffleboard och ett härligt fik för de som inte hoppar. Vi på Grand hjälper er att boka detta i samband med möte hos oss.

Pris 158 kr/person & timma inkl strumpor
Coach – 500 kr/timme

Alla priser inkl moms.

Guidad Fikavandring

En unik upplevelse i Kaféstaden Alingsås ”The capital of fika” – Lär er allt om den lokala kafékulturen och se de mysiga kullerstensgatorna och innergårdarna i den prisbelönta stadskärnan. Smakprover från modern och traditionell fika.

Läs mer >>

Elithandboll vid hotellet!

Alingsås stolthet – AHK har sin hemarena på Estrad precis utanför Grand Hotel. Ta med gänget på handboll, vi lovar att det blir en spännande upplevelse

Säsongen är över för denna gång, AHK åkte ut i semifinalen mot HK Malmö.