Aktivera Ert möte för att förstärka budskapet.

Eller bara ta en paus för att skingra tankarna och ha roligt tillsammans!

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda ett digert aktivitetsprogram som förstärker och förgyller ert möte hos oss. Är man riktigt många delar vi upp gruppen på olika aktiviteter efter tycke och smak.

Här presenterar vi de populäraste aktiviteterna hos oss men våra idéer är fler och utmana oss gärna att förverkliga era egna tankar.

Grupp & Eventbokning

E-post: meeting@grandhotel-alingsas.se
Telefon: 0322-670100

Guldkantad Julbordskonferens

Julen är en härlig tid i Alingsås, perfekt att lägga mötet här just då.

Läs mer >>

Personliga dryckesprovningar!

Mat & Dryck tillhör verkligen livets goda och intresset för att förkovra sig har aldrig varit större. Därför kan vi erbjuda olika typer av dryckesprovningar – Ölprovning från det lokala bryggeriet Alingsås Bryggeri AB och Whisky provning med Christian Hägg, sommelier och kock på hotellet.

Läs mer >>

Låt adrenalinet flöda

Är ni sugna på en fartfylld aktivitet med massor av skratt, motordån och en adrenalinkick? Kanske visste du inte ens om att du var en vinnarskalle. Då är go-kart grejen för er! Att banan dessutom är på grus höjer upplevelsen ännu ett snäpp.

En perfekt konferensaktivitet att avsluta mötesdagen med.

Pris: 600 kr/pers
Tidsåtgång: ca 1,5 timmar
Antal:   8 – 30 personer

GoKart Event har Sveriges första gokart bana på grus och ligger i Alingsås.

Nolhaga Park, Mjörnstranden och kulturprisad stadskärna

Kaféstaden Alingsås är lagom i storlek för att till fots kunna uppleva fantastisk svensk kultur & natur. Vi uppmanar våra gäster att använda staden för att förstärka sitt syfte med mötet. Varför inte promenera i omgivningarna under ett grupparbete, en båttur med K-märkta Ångbåten Herbert eller boka en utomhusaktivitet med Aventi. Vi plockar ihop en picknickkorg med fika!

Läs mer om vårt förslag för möte i Nolhagaparken >>


Teambuilding

Aktivera kroppen eller gnugga ”geniknölarna”? Inomhus eller utomhus? Det är flera aspekter att ta i beaktande när man väljer aktivitet. Tillsammans med vår professionella samarbetspartner Aventi kan vi erbjuda många möjligheter både i och utanför hotellet. Låt dig inspireras av vårt utbud!

Läs mer >>

”På rätt spår” med middag

Efter en lång dag med massor av nya intryck och erfarenheter kan det vara skönt att koppla av och göra något roligt tillsammans med de andra konferensdeltagarna.

Tåget är en bidragande orsak till att många av våra gäster tycker det är smidigt att ta sig till Grand Hotel och Kaféstaden Alingsås. Vad passar inte då bättre än att åka på tågtur runt i Sverige med dina kollegor i frågetävlingen – På rätt spår!

Till kvällens middag väntar en god tre-rätters middag med passande dryck där ni har tid att prata och umgås. Lagom till kaffet och desserten serveras startar aktiviteten.

Upplägget är ungefär detsamma som tv-programmet ”På spåret”. Vi startar resan och med hjälp av kluriga ledtrådar söker vi svar på frågan som lyder; Vart är vi på väg? Väl framme vid resmålet, ställs frågor kring bl.a dess historia, kultur och sport. Lagvis sätts kunskaper på prov och lagandan är viktigt för att gå segrande ur denna tävling.

Pris från 4 500 kr/grupp 4 770 kr inkl. moms
Tre-rätters middag 353 kr/person 395 kr inkl. moms

Nu är ljuset släckt för i år välkommen tillbaka 2019

Lights in Alingsås 28/9 – 4/11.

För 18:e året i rad kommer internationellt erkända ljusdesigners till Alingsås för att ljussätta höstmörka och vardagliga utomhusmiljöer för att förvandla dem till spännande ljuskonstverk som förmedlar stämning och berättelser. Varje år kommer ca 80 000 besökare till Alingsås för att ta del av Lights in Alingsås. Ta tillfället i akt ni också och upplev fantastisk ljusarkitektur i världsklass i samband med ert möte hos oss. Det är en perfekt aktivitet med kultur, frisk luft och guiderna hämtar upp gruppen på hotellet!

Vi föreslår att gruppen först äter en tvårätters middag i Grands Matsal. Därefter går den guidade turen för att sedan komma tillbaka till Grands fikabuffé med varma drycker (kaffe, te & choklad)

Guidade vandringar på svenska och/eller engelska 1,5 h
För det pressade schemat kan guidningarna klara 1 h

Pris gruppbokning: 2160 kr/grupp exkl. moms   2700 kr/grupp inkl. moms
Pris biljetter till ordinarie turer: 72 kr/person exkl. moms   90 kr/person inkl. moms
Antal: Upp till 30 personer per grupp

Elithandboll vid hotellet!

Alingsås stolthet – AHK har sin hemarena på Estrad precis utanför Grand Hotel. Ta med gänget på handboll, vi lovar att det blir en spännande upplevelse

Läs mer >>

Yogastudio

Shri Yoga genomför yogaklasser från nybörjare till erfarna i hotellets yogastudio eller i möteslokalen.

Läs mer >>

Glassprovning

Strax intill hotellet ligger Triumf Glasscafé som drivs av andra generationen Müntzing som grundade Triumfglass. Under en timme bjuds ni på olika sorters glass, våffla och får glasshistoria på köpet.

Läs mer >>

Guidad Fikavandring

En unik upplevelse i Kaféstaden Alingsås ”The capital of fika” – Lär er allt om den lokala kafékulturen och se de mysiga kullerstensgatorna och innergårdarna i den prisbelönta stadskärnan. Smakprover från modern och traditionell fika.

Läs mer >>

Dags att plocka fram barnasinnet!

Boka upp en annorlunda och rolig aktivitet för Er personal hos Alingsås nybyggda Trampolinpark – VOLTFLIP

I parken kan Ni roa Er med spökboll, voltgrop, trampolinlandskap, basketkorg mm. Vill Ni hyra en tränare som coachar och lär Er sker i parken så finns även den möjligheten. Förutom trampolinpark så erbjuds även biljard, shuffleboard och ett härligt fik för de som inte hoppar. Vi på Grand hjälper er att boka detta i samband med möte hos oss.

Pris 158 kr/person & timma inkl strumpor
Coach – 500 kr/timme

Alla priser inkl moms.