Fysiska och Digitala konferenser på Grand

Det är fortfarande så att vi behöver mötas för att skapa framgång och utveckling för våra företag. Kanske är det nu viktigare än någonsin. I förlängningen är vi övertygade om att det fysiska mötet mellan människor vinner över det digitala men som ett komplement är det fantastiskt.

Nu när vi inte kan mötas på samma sätt vi är vana vid så hittar vi andra lösningar. Hos oss på Grand finns möjlighet för både fysiska och digitala möten.

Fysiska möten
När ni väljer att träffas på ett fysiskt möte på plats hos oss kan ni känna er trygga med att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer med allt vad det innebär. Bland annat möblerar vi glesare mellan stolarna både i konferenslokalen och i vår restaurang.

Digitala möten
Vi erbjuder även möjligheten till digitala konferenser. När inte alla har möjlighet att vara med fysiskt så kan man vara med på länk. Med hjälp av vår videokonferensutrustning blir det bra kvalité på mötet.

Finns behovet av mer avancerade digitala möten med flera kameror, tekniker etc. så ordnar vi även det.

Vår samarbetspartner Svenska Möten har tagit fram en enkel checklista med vilket möte som passar i vilken mötesform. Det finns så klart inget facit till detta utan det beror på just ditt syfte och mål med mötet.

fysiskt_vs_digitalt

Telefonkonferens
Behöver ni mötas med möjlighet till telefonkonferens, där några sitter i möteslokalen och några ringer in? Här finns högtalartelefon med inringningsfunktion, alternativt möjlighet att koppla upp egen telefon till ljudsystem

Videokonferens
Behöver ni mötas med möjlighet till videokonferens, där några sitter i möteslokalen och några kopplar upp sig, så kallat hybridmöte? Här finns telefon/mikrofon, tv-skärm med kamera och högtalare för videokonferens.

Tveka inte att höra av dig för en offert. Vi hjälper dig att skräddarsy en lösning!

Grupp & Eventbokning

E-post: meeting@grandhotel-alingsas.se
Telefon: 0322-670124