Lights in Alingsås ”Reflections” 30 sep – 6 nov 2022

Upptäck ljuspunkterna i vardagen – en mysig stad i ljus och god säsongsanpassad mat hos oss på Grand.

Årets tema ”Reflektioner” – ett ord som symboliserar grogrunden för förändring. När ljus reflekteras så kommer det att sprida sig, ändra kurs eller brytas. Likaså om en tanke utsätts för reflektion så kommer det att generera nya idéer, drömmar och insikter. Lights in Alingsås vill i år rikta ljuset på möjligheterna som finns i 7,9 miljarder människors reflektioner.

I restaurangen har vi skapat en säsongsanpassad Lightsmeny. För våra paketgäster rekommenderar vi att äta förrätt & varmrätt innan man går ut och upplever ljusinstallationerna och när man kommer tillbaka till restaurangen bjuds det på ”Grandfika” – 5 sorters sötsaker med kaffe eller te. Men ni gör det som passar Er bäst!

Självklart serveras ordinarie A la carte meny under Lights och den som ”bara” vill hänga i baren är precis lika välkommen. Öppet onsdag – lördag från kl. 17

Boka bord >>

Länk till officiell hemsida för Lights in Alingsås >>


Hotellpaket – Boka hotellrum >>


Grupp & Konferens

Vi bokar in er grupp på en privat guidad visning med någon av de professionella guiderna, går även att få på engelska. Ni blir dessutom upphämtade på hotellet!
Upp till 30 personer per grupp. Pris 2 100 kr exkl. moms.

Välkommen att kontakta oss på bokningsavdelningen: meeting@grandhotel-alingsas.se alt 0322-670119