Lights in Alingsås ”Together” 1 okt – 7 nov 2021

Upptäck ljuspunkterna i vardagen – en mysig stad i ljus och god säsongsanpassad mat hos oss på Grand.

Världen har förändrats sedan ett ”vanligt” Lights in Alingsås hölls 2019. Även om pandemin inte är över än så börjar vi öppna upp för att tillsammans, på säkert avstånd, närma oss varandra igen. Vi går mot höst och trots att dagarna blir kortare så finns en känsla att ljusare tider väntar. Detta vill Lights in Alingsås vara med och uppmärksamma – att tända ljusen och skapa förutsättningar för umgänge och möten. Årets Lights in Alingsås spelar därmed en roll i att ta besökarna tillbaka till en ljusare tillvaro.

I restaurangen har vi skapat en säsongsanpassad Lightsmeny. För våra paketgäster rekommenderar vi att äta förrätt & varmrätt innan man går ut och upplever ljusinstallationerna och när man kommer tillbaka till restaurangen bjuds det på ”Grandfika” – 5 sorters sötsaker med kaffe eller te. Men ni gör det som passar Er bäst!

Självklart serveras ordinarie A la carte meny under Lights och den som ”bara” vill hänga i baren är precis lika välkommen. Öppet onsdag – lördag från kl. 17

Boka bord >>

Länk till officiell hemsida för Lights in Alingsås >>


Hotellpaket – Boka hotellrum >>


Grupp & Konferens

Vi bokar in er grupp på en privat guidad visning med någon av de professionella guiderna, går även att få på engelska. Ni blir dessutom upphämtade på hotellet!
Upp till 30 personer per grupp. Pris 2000 kr exkl. moms.

Välkommen att kontakta oss på bokningsavdelningen: meeting@grandhotel-alingsas.se alt 0322-670119