Nu är ljuset släckt för i år välkommen tillbaka 2019

Lights in Alingsås 2018 – temat är Energi!

Guidade turer varje dag 29/9 – 4/11.

För 18:e året i rad kommer internationellt erkända ljusdesigners till Alingsås för att tillsammans med studenter från hela världen ljussätta höstmörka och vardagliga utomhusmiljöer för att förvandla dem till spännande ljuskonstverk som förmedlar stämning och berättelser. Varje år kommer ca 80 000 besökare till Alingsås för att ta del av arrangemanget Lights in Alingsås. Ta tillfället i akt ni också och upplev ljusarkitektur i världsklass i mysiga Alingsås.

Hos oss på Grand Matsal & Bar har vi skapat en säsongsanpassad Lightsmeny. För våra paketgäster rekommenderar vi att äta förrätt & varmrätt innan man går den guidade turen och när man kommer tillbaka till restaurangen bjuds det på Fikabuffé med varma drycker – kaffe, te & choklad.

Självklart serveras ordinarie A la carte meny under Lights och den som ”bara” vill hänga i baren är precis lika välkommen. Öppet måndag – lördag från kl. 17

Boka gärna bord
Via mail info@grandhotel-alingsas.se eller telefon 0322-670100

Länk till officiell hemsida för Lights in Alingsås >>

Priser Guidade turer

Vi rekommenderar verkligen att gå en guidad tur för att få ut mesta möjliga av utställningen. En tur tar 1,5 h men för det pressade schemat kan guiderna klara 1 h. Hålls på svenska och/eller engelska.

Pris gruppbokning: 2160 kr/grupp exkl. moms   2700 kr/grupp inkl. moms
Pris biljetter till ordinarie turer: 72 kr/person exkl. moms   90 kr/person inkl. moms
Antal: Upp till 30 personer per grupp