Temafester

Vill ni ha en kickoff med 70-tals glitter och glamour? Har företaget utländska ägare och ni vill tolka deras kultur? Eller är logon blå och ni vill göra en blå fest? Ja, idéerna på hur man vill göra en fest är oändliga… Vi har alla möjligheter att hjälpa er att sy ihop alla galna idéer och genomföra dem till en oförglömlig händelse!

Med vårt proffsiga artistteam kan vi även få livemusik som matchar upp till temat. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte för att ventilera era tankar.

Vi har skapat tre kompletta temafester där vi hjälper er att skapa den perfekta känslan av Country & Western, Maffia eller varför inte en fest med lite mer klass och glamour och välja vårt Bondtema.

Bondfest

Röda mattan är framrullad och baren laddad med både Bollinger och Vodka Martinis!

Festen med klass kan hållas både i vår festvåning under fantastiska kristallkronor likväl som i vår matsal där kandelabrarna är tända och på de vita dukarna på borden står blommor prydligt i vaser. Ni möts av stiliga servitörer/servitriser i serveringsrockar som bjuder på ett glas mousserande vin & oliver vid ankomst.

Klassiskt snygga rätter som Canapéer, Oxfilé Wellington och Champagnesorbet serveras vid bordet.

För att stoltsera med er Bondkunskap bjuder vi vid varmrätten på en quiz i bästa Bondanda.

Underhållningen är självklar – Dennis Furlan som James Bond – en bättre lämpad artist för temat får man leta efter och tillsammans med en vacker dam i var arm bjuds högklassig underhållning under kvällen.

Country & Western fest

Utspelar sig i hotellets matsal, bar och terrass. Vi dekorerar med westernattribut, rutiga dukar och halmbalar. Personalen är traditionellt klädd i jeans och rutiga skjortor.

Fördrinken; Margaritha serveras på terrassen oavsett årstid med en spicy tortilla och här har kockarna börjat elda grillen och sällskapet kan roa sig med pilkastning, kasta lasso och slå spiken i kubben. Till grillbuffén serveras det budweiser och amerikanska viner. Som dessert lockar vi med en klassisk ”pecan pie” och självklart bjuds det whiskey till kaffet!

Som underhållning rekommenderar vi Ronnie & Andrea, ett riktigt country par som sjunger lenare än honung. Varför inte kombinera med en Linedance kurs på eftermiddagen?

För festen ”all-in” beställer vi in en ”tjur” för rodeo!

Maffiafest

Festen hålls i hotellets matsal som redan har en lämplig atmosfär med palmer, sammetsmöbler, vita dukar och en röd ros på borden. Matsalen pryds av mycket levande ljus i kandelabrar och personalen möter er med tidsenlig klädsel.

Fördrinken är ett glas Prosecco och till denna serveras lufttorkad skinka, melon samt Parmesan. Under tiden man avnjuter fördrinken så kan man också passa på att roa sig med prickskytte (med sugproppar) på passande måltavla tex. på chefen eller värsta konkurrenten, backgammon eller möjligtvis testa på att själva stå bakom Black Jack bordet för att lägga lite kort för sina kollegor.

Till den utsökta italienska buffén föreslår vi italienska viner samt Grappa och Limoncello till kaffet.

För underhållning rekommenderar vi Bond & Wilde där bla. Andrea, som är en av personerna som frontar detta tvåmannaband, mixar magisk skönsång med fartfylld partymusik.

För de riktigt spelsugna kan även en croupier hyras in till Black Jack bordet